RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Війна в Україні - Кличко заявив про початок фази оборони

Столичний мер Кличко закликав мешканців столиці не залишати свої будинки, але й не панікувати, бо наша армія тримає оборону.

Про це повідомляється на сторінці київського градоначальника.

"Місто вступило у фазу оборони. Зараз у деяких районах лунають постріли та вибухи. Українські військові знешкоджують диверсійні групи росіян. На жаль, деякі з цих диверсійних груп уже проникли до Києва. Ворог хоче поставити на коліна столицю і нас знищити", - заявив мер.

"Українська армія тримає оборону навколо Києва. Ситуація складна. Але ми віримо у наші збройні сили. Підтримуємо їх, допомагаємо".

У зв'язку з наближенням активних бойових дій міська влада звернулася до мешканців Оболонського району із проханням не виходити на вулиці.

"Залишайтеся в приміщеннях - вдома або в укриттях. Виходити можна тільки, якщо за сигналом повітряної тривоги ви прямуєте в укриття".

ℹ️ Карта укриттів ℹ️

Крім того, Кличко закликав і мешканців інших районів міста не залишати будинки чи укриття.

Усі, хто може захищати місто, мають приєднуватися. І допомагати нашим воїнам. Збройні сили сьогодні демонструють героїзм та самопожертву. Заради нас з вами. Заради нашої держави” , - звернувся до городян Кличко.

Нагадаємо, сьогодні Київ дає відсіч ворогові.