RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Києві закінчилася комендантська година: що працюватиме у столиці

У столиці з 8 години ранку 28 лютого після закінчення комендантської години запрацювали деякі магазини та комунальний транспорт. Метро також курсує, проте значно рідше, ніж зазвичай.

Про це повідомляють у КМДА.

Повідомляється, що через війну, зовнішній вигляд Києва змінюється.

“Загалом ця ніч пройшла спокійно, було декілька сутичок і боїв із диверсійно-розвідувальними групами, але в цю ніч місто більше готувалося до оборони. Тому, коли після 08:00 ви вийдете в місто, побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва”, - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що у Києві, як і раніше, небезпечно, тому не варто виходити на вулицю без нагальної потреби.

“У столиці продовжуються вуличні бої практично в кожному районі міста. Тому виходьте лише у випадку крайньої необхідності – коли потрібно купити продукти або ліки”, - пишуть у КМДА.

В адміністрації наголошують на необхідності об’єднуватися та допомагати один одному: запитувати у сусідів, чи потрібна допомога, наглядати за помешканням людей, які виїхали, аби не допустити мародерства.

Також, КМДА нагадало, що комендантська година не скасована. Із 28 лютого вона буде тривати, як було визначено раніше, — із 22:00 до 7:00.

Раніше ми писали, якою була ситуція у супермаркетах Києва у перший день війни.