RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві школярі гроші з випускного віддали на допомогу ЗСУ

У Києві випускники однієї зі шкіл відмовилися від святкувань закінчення навчання у воєнний час та перераховували зібрані кошти українській армії.

Про це повідомляється на сторінці Благодійного фонду допомоги армії "Повернись живим" у Twitter.

Йдеться про учнів 11-А класу спеціального освітнього закладу №149, що в Солом'янському районі міста. Саме від них Благодійний фонд отримав грошовий переказ на допомогу ЗСУ.

"Учні 11-А класу Спеціалізованої школи номер 149 у Києві передали нашому Фонду кошти, які б могли витратити на святкування випускного. Дякуємо! І тішимося, що в Україні росте така молодь", - йдеться у дописі.

Примітно, що це - не поодинокий такий випадок. Раніше у Луцьку випускники школи № 13 віддали зібрані кошти для випускного балу на генератор для військовослужбовців на передовій 14-ої окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого.

Раніше влада Івано-Франківська закликала школи цьогоріч відмовитися від гучного святкування закінчення навчання через воєнний стан в країні.

Як повідомлялося, школи у різних регіонах обиратимуть самостійно дату завершення освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році.