RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На Київщині знаходять нові тіла жертв російської окупації: поліція назвала кількість закатованих

Співробітники правоохоронних органів України продовжують документувати військові злочини російських окупантів - станом на 3 червня під Києвом знайшли тіла вже 1314 місцевих жителів, які були убиті агресорами.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Небитов.

Більшість цих людей, за даними експертів, було холоднокровно вбито російськими окупантами - їх убивали зі стрілецької зброї. Небитов зазначив, що йдеться про громадянських людей, які не мали жодного відношення до Збройних сил України, силових структур та територіальної оборони.

Він також додав, що поблизу селища Бородянка було вилучено тіло місцевого мешканця 1982 року народження. Його застрелив російський снайпер , намагаючись взяти продукти харчування з автомобіля.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Бучі окупанти катували та вбивали людей у підвалі дитячого санаторію. Російські воєнні злочинці звозили беззбройних людей, катували, потім зв'язували, ставили на коліна – і вбивали пострілом у потилицю.