RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Комендантська година в Київській області: коли починається і закінчується

На території Київської області триває комендантська година з 23:00 до 5:00. Такі обмеження діятимуть із 26 червня до 03 липня.

Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Перед цим КОВА налякала місцевих жителів тижневою комендантською годиною. Поки люди не побігли закуповувати тижневий запас провізії, заступник Кулеби Віталій Власюк написав, що це була описка – комендантська година працюватиме без змін: щодня з 23:00 до 05:00.

Зазначається, що у цей період суворо заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях громадянам, за винятком працівників критичної інфраструктури, які мають підтверджуючі спецперепустки.

"Прошу мешканців дотримуватись тимчасових обмежень, що вводяться на місцях. Це необхідно задля безпеки людей. Наша мета – якнайшвидше повернути життя в усі куточки Київщини, зробити населені пункти придатними для масового повернення мешканців" , – зазначив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Як повідомлялося раніше, у Кремлі повернулися до обговорення штурму Києва та сподіваються на повну перемогу у війні проти України.

Також ми писали, що на період дії військового стану в Україні хочуть запровадити нові штрафи – за порушення комендантської години та правила світломаски, а також за порушення обмежень щодо реалізації ліків та правил торгівлі алкоголем.