RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На вихідних у спальних районах Києва змінять рух автобусів: названі час та причина

У суботу, 20 серпня, у Києві зміняться маршрути автобусів №№ 2, 6, 49, 61, 87, 95 та тролейбуса № 34 через проведення продовольчих ярмарків у різних районах столиці.

Про це повідомили в пресслужбі Київпастрансу.

Продовольчі ярмарки проходитимуть на вулицях Лісківській, Героїв Севастополя, Амвросія Бучми і Йорданській, а триватимуть вони орієнтовно до 18:00. З початку руху громадського транспорту до закінчення ярмарків рух на маршрутах реорганізують:

Автобус № 2

У напрямку руху до вул. Шолуденка - від вул. Булгакова до вул. Академіка Каблукова за діючим маршрутом, далі – бульв. Вацлава Гавела (без заїзду на вул. Академіка Каблукова та вул. Героїв Севастополя) – вул. Гарматна – просп. Перемоги довул. Шолуденка, в зворотному напрямку за діючим маршрутом.

Автобус № 6

Від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську).

Автобус № 49

Від зал. пл. "Лівий Берег" до вул. Амвросія Бучми за діючою трасою руху, далі - просп. Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючою трасою руху.

Автобус № 61

Від зал. пл. "Троєщина" до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську).

Автобус № 87

У напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького від ст. м. "Осокорки" до вул. Амвросія Бучми за діючою трасою руху, далі -просп. Павла Тичини – вул. Березняківська, далі за діючою трасою руху.

Автобус № 95

У напрямку масиву Микільська Слобідка від зал. пл. "Лівий Берег" до вул. Юрія Шумського за діючою трасою руху, далі - просп. Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючою трасою руху.

Тролейбус № 34

Трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві хочуть скасувати заборону руху транспорту під час повітряної тривоги.