RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Розстріляв прапор України та погрожував гранатою: під Києвом затримали неадеквата із рушницею, фото

У ніч проти п'ятниці, 26 серпня, в Обухівському районі Київщини правоохоронці затримали неадекватного чоловіка, який розстріляв українських прапор та погрожував поліцейським гранатою.

Деталями події поділився начальник головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

Він розповів про те, що тридцятирічний чоловік спочатку почав стріляти зі рушниці по прапору України, а коли на місце приїхали правоохоронці, неадекват схопив гранату та погрожував підірвати себе та поліцейських.

Після цього правоохоронці, оперативно зреагувавши на загрозу, одягли кайданки зловмиснику, який, як виявилося, перебував у стані алкогольного сп'яніння. У нього вилучили зброю, патрони та гранату Ф-1.

"Наразі молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За наругу над державними символами, незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також погрозу вбивством працівнику правоохоронного органу зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні Нєбитова.

Він підкреслив, що це ганебна і неприпустима поведінка під час військового стану, і поліція жорстко реагуватиме на такі злочини.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як у Кам'янському дівчина на камеру спалила прапор України та жорстко за це поплатилася.