RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Оплатити проїзд у київському транспорті стане простіше: влада прийняла важливе рішення

Столична влада розглянула прохання жителів міста та вирішила запровадити оплату проїзду у громадському транспорті за допомогою банківської картки.

Відповідна петиція з'явилася на сайті КМДА, набрала потрібну кількість голосів та вже розглянута градоначальником Віталієм Кличком.

Автор петиції написала про те, що у столичному громадському транспорті поки що немає можливості купити паперовий квиток чи транспортну картку на кожній зупинці чи в салоні транспорту. Крім того, квиток у додатку "Київ Цифровий" не можна назвати надійним методом оплати, оскільки він вимагає наявності зарядженого гаджета та до інтернету.

Після того, як за відповідну петицію проголосувала достатня кількість людей, мер Києва її підтримав. За словами Кличка, питанням впровадження та забезпечення можливості оплати проїзду у транспорті карткою та іншими носіями електронного квитка опікуватиметься оператор Автоматизованої системи оплати проїзду.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що мешканці столиці підтримують петицію про заборону прокату самокатів у місті.