RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві серйозно погіршиться погода: куди звертатися у разі НП

На Київ насуваються грозові дощі, погода в столиці різко зміниться. Синоптики попередили, що в місті очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

У Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації (КМДА) розповіли, куди потрібно звертатися у випадку надзвичайних подій.

Жителям та гостям столиці нагадали про те, що під час сильного вітру необхідно триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев, а також паркувати поряд з ними автомобілі.

У КМДА повідомили про те, що під час грози на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка КК "Київавтодор". Також напередодні зливи у всіх районах Києва гідрослужби посилюють роботу з очищення колекторів дощової каналізації, дощових колодязів та решіток зливовосходів.

"Усього підприємство має 91 одиницю спецтехніки та спецзасобів", - йдеться у повідомленні.

Також городянам нагадали про те, що у разі підтоплень проїжджої частини чи тротуарів слід звертатися до диспетчерської за номером 044-284-74-19.

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей тощо, необхідно негайно інформувати екстрені служби: 101 чи 103. Телефон КАРС: 044-430-37-13.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що восени по всій території України істотного потепління вже чекати не варто – погода трохи покращиться у жовтні, а вже у листопаді очікуються дощі, заморозки та мокрий сніг.