RU  UA

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Українців попередили про віялові відключення електроенергії: де будуть перебої

Через ракетні удари РФ по об'єктам критичної інфраструктури в Україні, у місті Київ та області плануються віялові відключення елекроенергії.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко.

"Внаслідок обстрілів російськими варвами об‘єктів критичної інфраструктури столиці та області, застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання споживачам у Києві та Київській області. Частково обмежене електропостачання промисловим клієнтам та частині побутових клієнтів Києва та всієї області", – повідомив він.

За його словами, енергетики разом з рятувальними службами роблять все необхідне, щоб максимально швидко відновити нормальну роботу енергосистеми.

Також Кличко повідомив, що "Київводоканал" працює в центрі столиці над ліквідацією пошкодженої водопровідної мережі. Але тиск у мережі вже нормалізували і споживачам забезпечене водопостачання.

Як раніше повідомляв "Апостроф", внаслідок масованих ракетних ударів росіянами по цивільній та критичній інфраструктурі України у понеділок, 10 жовтня, в деяких регіонах є перебої зі світлом, водопостачанням та зв'язком.