RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не пустили до "Пункту незламності": під Києвом чоловіка залишили помирати на морозі

У Борисполі на Київщині стався скандал з одним із "Пунктів незламності". Там помер від переохолодження чоловік, якого не пустили погрітися у морозну ніч.

Про інцидент у Facebook написала місцева жителька Любов Чижик, яка стала очевидцем трагедії.

Читайте також: Робота "Пунктів Незламності": в онлайн-карті внесли зміни

Вона розповіла, що подія сталася вранці 6 грудня у центрі міста. Вона побачила на зупинці безпритульного чоловіка, який сидів легко одягнений за 9 градусів морозу.

Вона попросила допомоги в одному з найближчих "Пунктів незламності", однак їй відповіли, що цей безпритульний просився погрітися ще з вечора, та його вирішили не впускати через "неприємний запах".

Жінка попросила співробітників пункту викликати хоча б швидку допомогу чи поліцію, оскільки йшлося про життя людини. Ті дали обіцянку викликати медиків, однак і цього не зробили.

Через кілька годин приїхала швидка, однак було вже пізно. Лікарям не вдалося врятувати чоловіка, він помер у медзакладі.

"Байдужість брата, який вигнав із хати, байдужість людей, які були на зупинці і не відреагували, а найгірше - байдужість працівників пункту, де не потрібні такі люди", - констатувала жінка.

Нагадаємо, на випадок повторних обстрілів критичної інфраструктури російськими окупантами влада підготувала вже понад чотири тисячі "Пунктів незламності" по всій країні.