RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В столиці діють понад півтисячі пунктів обігріву: з'явилась нова мапа

Кількість "Пунктів незламності" у Києві збільшується – з'явилося ще понад 50 місць, де люди можуть не лише зігрітися, але і підзарядити гаджети та отримати актуальну інформацію у випадку тривалої відсутності електроенергії та тепла у домівках.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко у Telegram-каналі.

За його словами нові пункти обігріву відкрили у Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах.

Читайте також: Тепло і вода є у всіх, але світло в аварійному режимі: в столичній ОВА пояснили ситуацію

"Загалом тепер функціонують 532 пункти обігріву, які підготувало місто (з них 50 - облаштовані палатки ДСНС). Також долучається бізнес - додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці", - заявив Віталій Кличко.

Він також наголосив, що ситуація з дефіцитом електроенергії залишається дуже складною по всій країні і зауважив, що столиця продовжує отримувати іноземну гуманітарну допомогу.

"Днями ми отримали гуманітарну допомогу від міста Рига - 49 генераторів та теплові гармати, що, зокрема, пішли на дооснащення пунктів обігріву. А також отримали 9 потужних генераторів від данського міста-побратима Києва Оденсе. Їх встановимо в котельнях столиці", - резюмував очільник столиці.

З інформацією, де знаходяться пункти обігріву можна ознайомитися на мапі.

Раніше ми писали, що у Києві та області повернення до планових відключень електроенергії можливе у кращому разі за тиждень-півтора.