RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Не сподобалося, як паркують авто: в одному із київських дворів п'яний чоловік відкрив стрілянину

У Києві чоловік у стані алкогольного сп'яніння відкрив стрілянину у дворі багатоповерхівки через те, що йому не сподобалося, як інший водій припаркував автомобіль.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

52-річного стрілка роззброїли бійці КОРДу, а слідчі відкрили кримінальне провадження: за стрілянину чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У результаті стрілянини в університеті штату Мічиган загинули троє людей - вбивця наклав на себе руки

На номер 102 днями зателефонував чоловік, який інформував про стрільбу на вулиці Декабристів, куди одразу виїхали слідчо-оперативна група, керівництво Дарницького управління поліції та спецпризначенці підрозділу КОРД.

Потерпілий був у салоні автомобіля, припаркованого у дворі, коли до нього підійшов озброєний чоловік, якому не сподобалося його паркування.

"Незнайомцю не сподобалось, як припаркував автівку потерпілий, тож коли керманич вийшов з транспортного засобу невідомий направив зброю в сторону авто та здійснив ряд пострілів. Водій відбіг подалі від стрілка та вже на безпечній відстані зателефонував до поліції", - написали в пресслужбі.

Біля під'їзду поліцейські знайшли вісім гільз і встановили, що стрілок мешкає у одній з квартир багатоповерхівки, після чого відбулося затримання за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Фігурантом виявився 52-річний уродженець Черкаської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У ході обшуку його квартири ми виявили та вилучили вогнепальну зброю із набоями. Під час стрільби на вулиці він пошкодив три припарковані автомобілі, на щастя, ніхто із громадян не постраждав", - додали правоохоронці.

Зараз стрілку повідомили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство. Триває досудове розслідування.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в багатоповерхівці у Дніпрі чоловік підірвав удома три гранати та відкрив стрілянину з вікна.