RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сидіть по домах, можливі обстріли: Кличко звернувся до киян перед Великоднем

У командуванні ЗСУ попередили про ризик російських ракетних обстрілів на Пасху, 16 квітня, а мер Києва Віталій Кличко через цю небезпеку закликав жителів столиці у Великодню ніч залишитися вдома.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, краще взяти участь у богослужіннях онлайн.

"Нагадую, що святкування Великодніх свят цього року відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців столиці прошу залишитися вдома у Великодню ніч і віддати перевагу трансляції богослужінь із храмів. Пам'ятайте про комендантську годину, що діє з 00:00 до 05:00", – сказав мер Києва.

Кличко додав, що місто звернулося до глав релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь та максимально забезпечити онлайн-трансляції з храмів по телебаченню та через інтернет.

Читайте також: Як працюватимуть київські храми на Великдень: графік богослужінь

"Україна продовжує жити у стані війни, тому ми маємо бути свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень людей. Тому що ворог – підступний і може на свята влаштувати провокації чи обстріли", – резюмував Кличко.

Як повідомляв "Апостроф", речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат попередив, що на Великдень росіяни можуть здійснити масштабний ракетний обстріл України, але українські захисники готові до будь-якого розвитку подій.

  • Вас також може зацікавити:

Метро на Виноградар бути: коли у Києві добудують зелену гілку

Київ йде під воду: фоторепортаж затопленої набережної у столиці

У Києві зносять унікальний "Будинок із комахами": активісти б'ють на сполох