RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

За кермом був камікадзе? У KLO показали момент ДТП на автозаправці у Києві

У мережі з'явилося відео моменту ДТП на автозаправці в Києві, в результаті якого постраждало троє людей і згоріло кілька автомобілів.

Відповідні кадри оприлюднила пресслужба мережі АЗС.

Читайте також: Постраждали троє людей: нові подробиці пожежі на АЗС у Києві

"Нове відео з місця аварії. В результаті жахливої пожежі, викликаної аварією, троє постраждалих госпіталізовані з опіками різного ступеня. Серед них - один співробітник KLO. На щастя, його життю, як і життю інших наших колег, які сьогодні працювали на АЗК, нічого не загрожує”, - зазначено у повідомленні.


У коментарях користувачі мережі висловили сподівання, що винуватець ДТП зазнає заслуженого покарання. Також люди відзначать хороший сервіс на цій АЗС і бажають якнайшвидшого одужання постраждалим.

У Національній поліції України повідомили, що столичні правоохоронці встановлюють обставини ДТП, що спричинило загоряння АЗС.

"Внаслідок події троє людей, у тому числі водій авто та пасажир, а також оператор автозаправної станції, отримали опіки різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували медики", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за попередніми даними, водій автомобіля "Ауді", 2002 року народження, не впорався з керуванням та зіткнувся з колонкою на автозаправній станції, внаслідок чого сталося загоряння.

"Наразі відомо про трьох постраждалих, у тому числі водій авто та пасажир, 2006 року народження, а також оператор АЗС, 1975 року народження, отримали опіки різного ступеня тяжкості. Лікарі госпіталізували постраждалих, їм надається медична допомога. Також внаслідок пожежі пошкоджено. кілька транспортних засобів”, - зазначили у поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко назвав причину займання на АЗС на Броварському проспекті.

Вас також може зацікавити:

Застряг на даху: патрульні Києва врятували 20-річного любителя пригод

Не переходи, а десятки "басейнів": кадри наслідків стихії у Києві

"Армагеддон" у Києві та області: фото та відео наслідків потужної зливи з грозою