RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Київ накриють потужні зливи і грози, температура впаде до зимових +3

Ще минулого тижня Україна грілась у сонячних променях з літньою температурою, проте новий тиждень розпочався дощами та прохолодою – 15 квітня в столиці обіцяють короткочасний дощ та 14-16 градусів тепла вдень. Проте опади триматимуться в Києві майже весь тиждень.

Тому далі “Апостроф" з посиланням на дані погодного ресурсу ventusky розкаже, коли варто чекати на погіршення погодних умов.

Читайте також: Квітневе літо закінчується. В Україну йде сильне похолодання зі снігом і морозами

В Київ значні опади прийдуть вже в середу, 17 квітня. Сильна злива розпочнеться ще вночі, температурні показники сягнуть 8 градусів тепла.

В четвер, 18 квітня, дощі та грози й надалі триматимуться над Києвом, ввечері, ближче до 21 години, варто очікувати на сильну грозу. Температурні показники сягнуть лише 9 градусів тепла вдень та 5-7 градусів тепла вночі.

Вже 19 квітня, в п’ятницю, в Києві дощитиме лише до 18 години вечора, опісля опади повинні відступити. Температура в цей день сягне 10 градусів тепла вдень та 4-6 градусів тепла вночі.

Субота, 20 квітня, в столиці повинна пройти без дощів. Та попри те, що опадів в цей день не буде, температурні показники впадуть лише до 3 градусів тепла вночі. Натомість ближче до 15:00 в місті повітря повинно прогрітися до 13-14 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як покращити видимість авто під час дощу.

  • Вас також може зацікавити:

В Україну йде скандинавський циклон з дощами і грозами

Дощі, грози, заморозки і рвучкий вітер: синоптик дав прогноз на новий тиждень

У Києві пануватиме суцільна спека? Яких примх чекати від погоди у травні