RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Київ аномальний: в небі над столицею знову помітили дивні знаки, фото і відео

В ніч на 22 квітня мешканці столиці могли спостерігати в небі дивні явища, а саме - рожеві спалахи. Експерти пояснили, що це може бути.

Про це повідомляли місцеві Telegram-канали.

Читайте також: На Землю впав супутник NASA? Нові дані про яскравий спалах у Києві

В дописі зауважили, що подібні "рожеві спалахи вночі над Києвом налякали жителів столиці". Разом з цим додають, що жодних вибухів чи грому, що могло б стати ймовірною причиною утворення подібних спалахів, в столиці не фіксували.

"Кияни почали жартувати про біолабораторії, НЛО, міжгалактичний ленд-ліз та підсвічення теплиць у Броварах", – залишили коментар до відео.

Зауважується, що подібне явище мешканці спостерігали з різних районів Києва, зокрема з Оболоні на правому березі та з Троєщини на лівому березі столиці.

Що це могло бути

Фахівці зауважують, що подібні рожеві спалахи можуть бути чимось технічним, “земним". Зокрема на цьому для ТСН наголосив Анатолій Казанцев, старший науковий співробітник астрономічної обсерваторії Київського національного університету імені Тараса Шевченка:

"Це не може бути північним сяйвом, хоча має певну схожість. Річ у тім, що у Києві зараз дуже хмарна погода. А світіння у небі відбувається саме на великій висоті у декілька кілометрів. Тому гадаю, ще щось технічне, тобто земне. Що саме – варто з’ясовувати у місці, над яким відбувалися спалахи".

Проте він не вважає, що це могло бути північне сяйво, адже його помітно в небі лише за цілковитої відсутності хмар, а в столиці останнім часом похмура погода та дощить.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що астероїд, що пронісся над Європою, потрапив на відео.

  • Вас також може зацікавити:

У небі над Києвом помітили магічне "знамення": чого чекати найближчим часом

"Що це було?": добірка яскравих мемів на дивний спалах у Києві

У нічному небі Києва помітили незвичайне явище: фото та версії