RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Києві великі затори через ДТП з авто поліції: відео

В Києві трапилася аварія на вулиці Велика Васильківська – серед учасників є патрульне авто. ДТП спричинило довжелезні затори, люди пішки добираються до метро Либідська.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва в своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Відмовили гальма? Що заборонено робити водіям, аби не потрапити в ДТП

Зауважується, що дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Велика Васильківська – серед учасників ДТП є авто патрульної поліції.

Через дорожню пригоду на Либідській утворилися великі затори. ТСН з місця події додає, що місцеві мешканці столиці за півтора-два квартали виходять з громадського транспорту – автобусів і тролейбусів – поспішають на метро, щоб встигнути на роботу.

Пресслужба патрульної поліції Києва в Telegram-каналі уточнила, що дорожньо-транспортна пригода на вулиці Велика Васильківська сталася за участі службового автомобіля Toyota та транспортного засобу Ford. Додається, що водій Ford, здійснюючи маневр, порушив правила дорожнього руху та врізався у патрульне авто:

"За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford, здійснюючи маневр, порушив правила дорожнього руху та допустив зіткнення зі службовим автомобілем".

Через ДПТ ушкодження отримала патрульна – її ушпиталили медики.

"На місці працюють всі відповідні служби, з'ясуванням всіх обставин займаються слідчі", – повідомляє патрульна поліція Києва.

Місцеві Telegram-канали показали відео затору, що утворився через аварію.

"Повністю зупинився рух на Либідській через ДТП за участю патрульного Toyota та цивільного Ford на Великій Васильківській, одразу за АЗС Амік. Хтось явно їхав на червоний сигнал світлофора", – залишили коментар до допису, вказавши, що люди з громадського транспорту виходять і йдуть до метро пішки.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Київщині мікроавтобус провалився у провалля.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві полегшать життя водіям: в травні розблокують кілометрові затори

У Києві п’яний водій наїхав на пішоходів: подробиці смертельної ДТП, фото

У Києві таксист двічі "героїчно" припаркувався та влаштував ДТП: відео