RU  UA

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10

Новини

18 вересня

Всі новини

Київський обласний ТЦК відреагував на скандал із затриманням 2 начальників ТЦК

У Київському обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки назвали ганебним корупційний скандал із затриманням двох начальників ТЦК в регіоні.

Про це йдеться у повідомленні Київського обласного ТЦК у Facebook.

Там зазначили, що постійно проводять заходи, покликані контролювати дії працівників для недопущення корупційних правопорушень. Однак 15 серпня у взаємодії з Командуванням Сухопутних військ ЗСУ та Службою безпеки правоохоронці затримали начальників Бориспільського та Бучанського районних терцентрів комплектування та соцпідтримки.

"Незважаючи на те, що в системі територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Київської області проводяться постійні жорсткі та рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень та злочинних дій, на жаль, трапляються ганебні випадки", - повідомляють у пресслужбі.

У обласному ТЦК наголосили, що за цими фактами триває службова перевірка, керівництво та особовий склад сприятимуть проведенню слідства, керуючись принципом - нульової толерантності до корупції.

"З метою запобігання виникнення таких ситуацій просимо повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів. Також закликаємо не поширювати неперевірену інформацію та уникати спекуляцій на цю тему", - додали у пресцентрі.

Раніше ми писали, що начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК та їхнього спільника затримали за підозрою в організації схеми ухилення від мобілізації. Під час обшуків було вилучено понад 1 млн доларів.