RU  UA

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10

Новини

18 вересня

Всі новини

Кличко розповів про завершальний етап робіт між станціями метро "Деміївська" – "Либідська"

На перегоні між станціями метро "Деміївська" – "Либідська" триває завершальний етап відновлювальних робіт. Котлован вже почали засипати ґрунтом.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко та опублікував відповідне відео.

За його словами, 22 серпня будівельники почали засипати котлован ґрунтом. Перед цим навколо оновленої ділянки тунелю котлован залили цементною сумішшю та майже демонтували три рівні його кріплень.

"Невдовзі виконають роботи з благоустрою території на місці будмайданчику", - анонсує Кличко.

Він вчергове наголосив, що відновлювальні роботи тривають цілодобово:

"Напередодні фахівці завершили роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 метрів. Також посилили ділянки, що прилягають до неї з обох сторін (загальною довжиною понад 50 метрів). Наразі завершують роботи з укладання нового рейкового полотна. В тунелі відновлюють усі необхідні кабельні мережі та монтують контактну рейку, через яку подається напруга".

Перед повноцінним відновленням руху, який попередньо запланували на початок осені, мають здійснити пробні пуски поїздів, а також проведуть ретельну перевірку всіх систем безпеки руху.


Раніше Кличко повідомив, що роботи з реконструкції транспортної розв’язки на Оболоні – на завершальному етапі. Рух повністю буде відновлено до кінця літа.