RU  UA

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

У Києві сталась смертельна аварія за участі мікроавтобуса: деталі

У вівторок, 17 вересня, у Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі легкового авто та мікроавтобуса.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції столиці.

Зазначається, що аварія сталася вдень у Голосіївському районі. Загинула 44-річна водійка Ford, постраждали 16 людей: зокрема, водій автобуса та 12-річна дитина.

За попередньою інформацією, жінка на легковику виїхала з другорядної дороги та повернула ліворуч, проігнорувавши вимогу надати перевагу у русі маршрутному автобусу Mersedes (курсом "Демівщина-Київ"). У результаті сталося зіткнення, унаслідок якого перекинувся автобус.

"Постраждалі - віком від 12 до 67 років, всі вони доставлені до медичних закладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості", - повідомили правоохоронці.

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони причинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження".

Нагадаємо, днями український журналіст Михайло Ткач повідомив нові скандальні деталі про народного депутата від "Слуги народу" Копитіна, який 28 серпня потрапив у ДТП.