RU  UA

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87

Новини

27 вересня

Всі новини

Жахлива аварія на Подолі: рятувальники деблокували трьох постраждалих

Пізно ввечері 26 вересня в Подільському районі Києва трапилася дорожньо-транспортна пригода. Рятувальникам вдалося деблокувати двох водіїв та пасажира - чоловіків передали до карети швидкої допомоги.

Про це пише Головне управління ДСНС України у м.Києві.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Новокостянтинівській надійшло о 23:02 26 вересня. Внаслідок зіткнення двох автомобілів "Honda" та "Dacia" було заблоковано двох водіїв та пасажира.

Загалом з понівечених автівок деблокувати вдалося двох водіїв та пасажира - чоловіків передали до карети швидкої допомоги.

Причину ДТП встановлюватимуть правоохоронці.

Виклик також відпрацювали рятувальники КАРС "Київська служба порятунку". Пишуть наступне

"Рятувальники невідкладно зупинились та кинулись на допомогу. Зокрема, за допомогою спеціального обладнання вони деблокували трьох постраждалих із понівеченого транспортного засобу. Водія та пасажирів у різних ступенях тяжкості тілесних ушкоджень передали бригаді швидкої медичної допомоги. Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було залучено 5 рятувальників та 1 одиницю техніки КАРС "Київська служба порятунку"".

Як повідомляв раніше "Апостроф", у четвер, 26 вересня, у Києві сталась дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої автомобіль вилетів на трамвайну колію. У зв'язку з цим виникли труднощі з рухом громадського транспорту.