RU  UA

Вівторок, 8 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.75
НБУ:USD  40.85

Новини

8 жовтня

Всі новини

Чоловік у Києві вдарив пуделя ногою і поплатився

У понеділок, 7 жовтня, в Києві на Печерську чоловік ногою вдарив собаку - йому повідомили про підозру у жорстокому поводженні з твариною. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Про це пише Київська міська прокуратура.

Зауважується, що за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру 51-річному киянину у жорстокому поводженні з собакою (ч. 1 ст. 299 КК України).


Досудове розслідування встановило, що у понеділок, 7 жовтня, чоловік перебував в одному з поштових відділень на Печерську, у приміщенні якого також була жінка з пуделем.

"Тварина бігала навколо відвідувачів, що не сподобалось чоловіку, який обурився, що песик ластився до нього, стаючи на задні лапи. Коли жінка із собакою вийшли на вулицю, він пішов за ними, після чого ногою вдарив тварину з такою силою, що вона деякий час не могла підвестись", - йдеться у повідомленні пресслужби.

Власниця одразу відвезла собаку до ветеринарної клініки, де у собаки на прізвисько «Падді» діагностували забої. Відомо, що тварина потребує тривалого лікування.

В прокуратурі вказують: "Киянину повідомлено про підозру у жорстокому поводженні з твариною. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років".

Раніше "Апостроф" також писав про те, як у Києві поліцейські затримали чоловіка, який на Хрещатику принижував загиблих військових.