RU  UA

Четвер, 10 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.70
НБУ:USD  40.85

Новини

10 жовтня

Всі новини

У Києві чоловік вкрав велосипед дитини, поки та ховалася в метро від обстрілів

В той час, поки 11-річний хлопчик ховався в метро від російських обстрілів, чоловік вирішив вкрасти у дитини велосипед - обвинувальний акт щодо порушника скерували до суду.

Про це пише поліція Києва.

Зауважують, що інцидент трапився ще на початку липня. До Святошинського управління поліції звернулася жінка та повідомила, що у її сина викрали велосипед.

"Правоохоронці з’ясували, що поки малолітній під час сигналу «Повітряна тривога» ховався у підземці однієї зі столичних станцій метро, порушник ударом ноги розірвав захисний трос, на який був пристебнутий велосипед, та поїхав з місця. Небайдужі перехожі, які стали свідками, одразу викликали поліцію", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські оперативно затримали 31-річного раніше судимого місцевого мешканця. Чоловіку повідомили про підозру за ч.4 ст.185 КК України та скерували обвинувальний акт до суду.

На час слідства він перебував під вартою. За крадіжку скоєну в умовах воєнного обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, як у середу, 9 жовтня, на станції столичного метрополітену "Дніпро" у вагоні виявили підозрілий предмет, який нагадував міну. Потяги тимчасово проїжджали цю станцію без зупинки, допоки на місце не прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки.