RU  UA

Середа, 19 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Культура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 червня

Всі новини

Травневі свята 2021: де можна цікаво провести вихідні під Києвом

Наближаються травневі свята, а карантин в столиці скасовувати, мабуть, не збираються. У Київській області є багато цікавих місць, де можна відпочити з близькими в кінці весни. Всі вони відкриті і приймають відвідувачів.

Де можна відпочити на травневі свята під Києвом - читайте в матеріалі "Апострофа".

Васильківські Карпати

Це заповідник, на території якого знаходиться рідкісна степова рослинність регіону, що збереглася лише на схилах балок, не використаних в сільському господарстві. Мальовничий ландшафт нагадує містечко хоббітів з книг Толкіна.

Мамаєва слобода

Ще один парк, де зібрані майже сто історичних об'єктів і будівель часів Запорізьких козаків. Парк розташований в Києві. Відвідувачі можуть прогулятися по доглянутим стежками і насолодитися видами.

Витачів

Село в під Києвом, яке знаходиться на крутому схилі Дніпра. Саме сюди приходять поціновувачі дивовижних видів на річку і столичні фотографи. Невелика і непопулярна для туристів село - справжня знахідка для киянина, який втомився від міської суєти.

Стародавній Київ

Це повноцінний Стародавній Київ, який знаходиться в селі Копачів. Тут можна побачити, як жив середньовічне місто, насолодитися природою і згадати історію України.

Долина страусів

Страусина ферма буде одним з кращих виборів на травневі свята. Крім страусів, тут знаходиться виноробня WINEIDEA, ферма і міні-зоопарк, а також тир, батути, канатний лабіринт.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що синоптики розповіли, якою буде погода на травневі свята.