RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Культура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Вечірки, виставки та шоу: як цікаво провести в Києві вихідні 22-23 травня

У Києві та області 22-23 травня заплановані безліч цікавих шоу, концертів, виставок і вечірок.

"Апостроф" розповідає, куди можна піти в ці вихідні з компанією.

Вечірка на балконі

У суботу, 22 травня, на вул. Десятинна, 12 ввечері відбудеться вечірка за участю діджея KATRO ZAUBER & DMITRY DIR. Сети діджея підкорювали танцмайданчики в Парижі, Амстердамі, Тель-Авіві, Варшаві, Тбілісі і тепер - в Києві.

Квитки: від 100 грн.

Концерт Satori

У суботу, 22 травня, в "Osocor Residence" за адресою Виноградна, 2 намічена тематична вечірка Mysterious Forest з живим виступом музиканта Satori. У програмі очікують мікс фолк-вокалу, техно, джазу і живих інструментів.

Квитки: 900 грн.


Музика з фільмів про кохання в саду

У суботу, 22 травня, в ботсаду по вул. Тімірязєвська, 1 запланований концерт з музикою з фільмів про кохання в саду. Спеціально для цього вечора приготували особливу програму.

Квитки: від 200 грн.

Виставка "Я єсмь ..."

7-23 травня в Музеї історії Києва на вул. Богдана Хмельницького, 7 буде відкрита виставка українського художника Івана Марчука "Я єсмь ...". Це ювілейна експозиція картин Івана Марчука, народного художника України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Квитки: 130 грн.

Шоу "Зов героїв"

22-23 травня в парку Київська Русь в селі Копачів відбудеться шоу-програма "Зов героїв". "Поклик героїв" - це наймасштабніший і найпопулярніший щорічний чемпіонат України з середньовічного бою, в якому беруть участь сотні бійців.

Квитки: 150 грн.

Фестиваль повітряних куль

22-23 травня в Макарівському районі Київської області, в 15 кілометрів від села Колонщина, відбудеться фестиваль повітряних куль "Монгольф'єра".

Сімейний вхід - 190 грн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які заходи кияни можуть відвідати в травні.