RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Культура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Куди піти в Києві на День незалежності: афіша заходів

У вівторок, 24 серпня, киян та гостей столиці чекають святкові концерти, фестивалі та виставки та до Дня Незалежності України.

"Апостроф" розповідає, куди можна піти в Києві 24 серпня.

Парад до Дня Незалежності України: де і коли дивитися онлайн трансляцію

Забіг у вишиванках

24 серпня в Києві запланований щорічний забіг у вишиванках. У проекті можуть взяти участь діти і дорослі. Дистанцію кожен обирає собі самостійно.

Коли: 24 серпня, 7:30

Де: ВДНГ

Фестиваль "Мандруй Україною"

Фестиваль-виставка художніх промислів і туристичних маршрутів нашої країни. Захід приурочений річниці незалежності та об’єднує всі регіони в одному місті. Відвідувачі братимуть участь у майстер-класах, можуть купити сувеніри, а також подивитися виступи творчих колективів.

Коли: 22 - 24 серпня, увесь день

Де: "Музей під відкритим небом у Пирогові".

Військовий парад

Парад відбудеться с залученням техніки всіх сил сектору безпеки і оборони нашої країни, а також держав-партнерів. Парад на воді можна спосерігати біля Київського річкового вокзалу та Труханового острова.

Коли: 24 серпня, 10:00.

Де: вул. Хрещатик.

Шоу "Незалежність у нашій ДНК"

У шоу візьмуть участь зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр. Без перерв виконавці передаватимуть "естафету" один одному - все це відбуватиметься на найбільш технологічній сцені України.

У концерті братимуть участь: Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, гурт «Воплі Відоплясова», Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Наталія Могилевська, гурт Океан Ельзи,Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Софія Ротару, Руслана,гурт «Скрябін», Христина Соловій, Dorofeeva, Monatik, Jamala, Kazka та ін.

Коли: 24 серпня, 18.00.

Де: НСК "Олімпійський"

Фестиваль СПАЛАХ

24 серпня відбудеться музичний фестиваль нової української культури СПАЛАХ. Серед учасників - Вагоновожаті, Cape Cod, Люсі, Komissiya, Стас Корольов, Раёк, Паліндром, Лілу45, Zbaraski, Hyphen Dash, Sera Sheer, Lucas Bird. Крім того, тут облаштують маркет актуальних українських брендів, виставки стріт-арт-художників та ін.

Коли: 24 серпня, 12:00

Де: арт-завод Платформа, вул. Магнітогорська, 1А

Раніше "Апостроф" розповідав про програму святкового концерту на День Незалежності.