RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У мережі масово продають підроблені пропуски в громадський транспорт Києва: з'явилася реакція влади

На тлі посилення карантину в Києві шахраї почали публікувати в соцмережах оголошення про продаж перепусток, які нібито дозволять користуватися громадським транспортом у столиці.

Про це попередила радник глави Дарницької РДА Тетяна Шашкова.

За її словами, після введення нових карантинних обмежень аферисти придумали нову схему "розводу", і продають жителям столиці спецпропуски на громадський транспорт в Київській області, і які не діють в Києві.

"Увага, розвод. Він продає киянам пропуску Київської області, які в Києві не діють", - йдеться у підписі до публікації.

Ще один шахрай, який продає "спецпропуски", стверджує, що вони нібито спеціально надруковані для Київтеплоенерго. Комунальники здивувалися, що від їх імені українців обманюють в соцмережах і заявили, що за цим фактом розпочато перевірку.

"Спеціальний пропуск для проїзду в громадському транспорті дійсний тільки при пред'явленні службового посвідчення КП "Київтеплоенерго". За наявною інформацією про можливий продаж в мережі Інтернет спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті для КП "Київтеплоенерго" вже розпочато службову перевірку", - розповіли в прес -службі підприємства.

Кондуктори сподіваються, що влада після посилення локдауна виділять їм бійців Нацгвардії, які б перевіряли на справжність спецпропуски для користування громадським транспортом.

"Я сподіваюся, нам Національну гвардію дадуть, бо що ж кондуктор - це ж треба перевіряти по паспорту і так далі, щоб було непідробне", - заявив один з кондукторів в коментарі журналістам.

Раніше ми розповідали, хто і як може отримати спецпропуски на громадський транспорт в Києві.