RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві стартував масштабний ремонт мостів: з'явилися перелік і фото

У Києві стартував капітальний ремонт шляхопроводу на вулиці Льва Толстого, який знаходиться поблизу вокзального комплексу "Київ-Пасажирський".

Про це повідомляє "Київавтодор".

За словами комунальників, капітальний ремонт там не виконували з 1965 року. Планується замінити монолітну плиту проїжджої частини і тротуарів, а також встановити нові деформаційні шви, поручневу і бар'єрну огорожу, нанести сучасну гідроізоляцію, оновити асфальтове покриття. Влаштують і нове монолітне сполучення шляхопроводу з насипом проїжджої частини. Як заявили в корпорації, роботи планують закінчити до кінця року.

Паралельно з капітальним ремонтом шляхопроводу оновлять вулицю Льва Толстого (від вул. Митрополита Липківського до вул. Тарасівській). Також незабаром стартує ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу на перетині вулиці ЕлениТелігі, проспекту Бандери і вулиці Новокостянтинівській

"В рамках проекту передбачено також виконати повний комплекс робіт. Зокрема, влаштувати нову монолітну плиту, гідроізоляцію та асфальтове покриття, замінити деформаційні шви, поручневе і бар'єрну огорожу, змонтувати нові мережі освітлення", - повідомили комунальники.

Нагадаємо, зараз йде ремонт на Індустріальному шляхопроводі. Тривають і середні ремонти штучних споруд:

  • пішохідний міст на Столичному шосе;
  • пішохідний міст на перетині просп. Лобановського і вул. Кайсарова;
  • шляхопровід над трамвайними коліями на вул. Лифаря;
  • шляхопровід на перетині Кільцевої дороги з вул. Л. Курбаса.
  • Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві будують пішохідний міст з Оболонського острова на набережну.