RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Де і як в Києві ремонтують дороги: свіжі фото

У Києві триває масштабний ремонт доріг одразу в усіх районах. Комунальники оновлюють асфальт, встановлюють огородження і велодоріжки

Про це повідомляє "Київавтодор".

Перший етап ремонтних робіт завершено на просп. С. Бандери, новий асфальт укладають на вул. Борщагівській і вул. Милославській.

"Щодня на просп. С. Бандери та вул. Борщагівській асфальтують нову ділянку проїжджої частини. Всього на цих магістралях уже влаштовано близько 25 тис. м2 середнього шару покриття. Щоб полотно довше служило - використовують полімерну сітку", - повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Також на цих об'єктах з'являються нові тротуари.

"Сьогодні перший етап робіт завершили на просп. С. Бандери. Зараз там відновлено рух у всій ширині проспекту. Рух відновлено лише до наступного етапу робіт", - додав Олександр Федоренко.

Триває пристрій пішохідної зони з велодоріжкою на вул. Чорнобильської. Зараз роботи виконані між вул. Перемоги і вул. Ф. Пушиної. Крім того, масштабні дорожні роботи проводять на вул. Милославської та ділянці дороги Т-10-27 Київського півкільця від вул. Ватутіна до Одеської площі.

Капітальний ремонт в розпалі і на шляхопроводах. Так, на Індустріальному шляхопроводі завершено перший етап ремонту - вже відремонтовано близько 50% проїжджої частини і тротуар в напрямку центру міста.

На Новокостянтинівському шляхопроводі і шляхопроводі по вул. Льва Толстого над залізницею триває демонтаж монолітної плити, старої колесовідбійної стрічки, тротуарній частині, а також фрезерування покриття. Після цього, будуть монтувати нову монолітну плиту автопроїзда.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві майже на тиждень обмежать рух на двох мостах.