RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Як буде працювати метро Києва в разі посилення карантину: все, що потрібно знати

Київ як і раніше знаходиться в жовтій зоні карантину, незважаючи на погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус. Столиця незабаром може опинитися в червоній зоні, а нові обмеження торкнуться в першу чергу міського транспорту.

Про це повідомляє "Сегодня".

У пресслужбі метрополітену повідомили, що їм не надходили документи з приводу можливих обмежень в метро. Там зазначають, що на даний момент не можна обговорювати варіанти.

"Як тільки буде такий документ - ми відразу підготуємо план дій згідно з тим, який буде вказано в документі, як і всі інші підприємства", - повідомляють в метрополітені

У Київській міській адміністрації заявили, що зупинка роботи метро - крайній захід, якщо ситуація з коронавірусом вийде з-під контролю. У КМДА планують використовувати спеціальні перепустки, які будуть видавати за заявками керівників підприємств. При цьому документи можуть отримувати і невакциновані співробітники. Заявку на отримання спецперепусток може подати будь-яка компанія.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що лікарні Києва не переповнені, але кількість хворих коронавірусів збільшується стрімко, за словами лікаря-інфекціоніста.