RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У місті-супутнику Києва стався комунальний колапс - немає світла та води

У середу, 24 листопада, ціле місто під Києвом лишилося без водопостачання та світла через комунальну аварію. Батьків просять не відправляти дітей у школи.

Про повідомляє ТСН

Так, місцеві жителі пишуть у соцмережах про відсутність і води, і електрики в багатьох домах. За інформацією ЗМІ, причиною є аварія на підстанції. Адміністрації навчальних закладів просять батьків лишати дітей вдома. Вишгородці сумно жартують, що минулого тижня вони залишилися без газу, а його постачання поновили лише нещодавно.

Як свідчать дані ДТЕК Київські регіональні електромережі, у Вишгороді дійсно знеструмлені будинки на десятках вулицях. Деяким мешканцям вже мали б увімкнути світло станом на 11:00.

Адреси та графік відключень світла

График отключения света в Вышгороде под КиевомФото: скрин с сайта ДТЕК Киевские региональные электросети

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання водоканалу в місті Вишгород

Як вказали в компанії, 24 листопада о 01:30 пошкодилась кабельна лінія ДТЕК Київські регіональні електромережі, що живить водоканал Вишгород та ще частину мешканців міста. Фахівці компанії вночі ліквідували пошкодження та о 9:45 відновили електропостачання, однак о 10:15 відбулось повторне відключення лінії. Вони провели додаткові оперативні ремонтні роботи та випробовування лінії і об 11:29 заживили водоканал та соціально-важливі заклади – школи та дитячі садочки.

Наразі залишаються знеструмленими близько 4 тисяч жителів – частково в районах вулиць Київська, Піщана, Святославська, Глібова, В. Мономаха, Максимовича, Шкільна, Лугова, пров. Дніпровський, Гриненка, О.Довженка.

"Фахівці компанії разом з спецлабораторією випробовують кабельні лінії, що ведуть до трансформаторних підстанцій їх будинків аби уникнути повторних відключень. Роботи плануємо завершити протягом робочого дня та до 17.00 повернути світло у всі домівки клієнтів", - прокоментували у ДТЕК.

Раніше "Апостроф" повідомляв, что сьогодні багато будинків під Києвом будуть знеструмлені в ході планових ремонтних робіт.