RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Києві збій у роботі транспорту: які маршрути затримуються

У п'ятницю, 26 листопада, у Києві в черговий раз стався транспортний колапс. Громадський транспорт не може проїхати через ремонтні роботи.

Про це повідомляє пресслужба "Київпастранс".

Так, на лівому березі комунальники зупинили рух по трьом маршрутам:

"Змінено рух автобусів № 87, 108 по вул. Шумського з причини проведення дорожніх робіт. Рух автобусів №87 організовано по вул.Тичини, рух №108 - по Дніпровській Набережній", - наголошують у "Київпастранс".

Також 26 листопада на вул. Березняківська не будуть зупнятися автобуси №95.

"Змінено рух автобусів №95 по вул. Березняківська, зупинка з.п "Лівий берег" з причини проведення дорожніх робіт. Рух №95 організовано по п-т. Павла Тичини, вул. Амвросія Бучми, без заїзду на вул. Березняківська", - додають у відомстві.

На правому березі ситуація не ліпша: затримуються автобуси № 7 на Львівській площі через "героя парковки", що перекрив проїзд, а через ремонтні роботи перекритий шлях маршруту № 2.

"Змінено рух автобусів № 2 по вул. Каблукова в напрямку вул. Шолуденка з причини проведення дорожніх робіт. Рух автобусів № 2 організовано по б-ру Вацлава Гавела".

Раніше "Апостроф" повідмоляв, що нещодавно на лівому березі Києва сталася та сама ситуація с рухом громадського транспорту.