RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Де в Києві та області не буде світла 30 листопада: повний перелік адрес

У вівторок , 30 листопада, у Києві та області заплановані масові відключення світла під час проведення робіт на підстанціях.

Про це свідчать дані ДТЕК Київські регіональні електромережі та ДТЕК Київські електромережі.

Тисячі будинків у столиці та Київській області знеструмлять для забезпечення безпеки працівників комунальних служб під час виконання робіт. У Києві відключать електропостачання на лівому березі, Солом'янському, Шевченківському, а також деяких інших районах.

Графік відключення світла у Києві 30 листопада - за посиланням.

У Київській області світла не буде в Баришівському, Кагарлицькому, Вишгородському, Володарському, Згурівському, Ставищенському, Бориспільському, Іванківському, Білоцерківському, Миронівському, Бородянському, Рокитнянському, Сквирському, Броварському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому, Макарівському, Богуславському, Києво-Святошинському, Васильківському ,Таращанському, Тетіївському, Фастівському, Чорнобильському та Яготинському районах.

Графік відключення світла на Київщині 30 листопада - за посиланням.

Нагадаємо, будинки знеструмлюють при капітальному ремонті, техобслуговуванні, підключенні нових клієнтів чи інших роботах. Список адрес і графік відключення під час планових робіт попередньо публікується.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у кількох районах Києва також відключали електроенергію.