RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Інфраструктура

Новини

29 вересня

Всі новини

Величезні пробки, ДТП та натовпи в метро: фото та відео транспортного колапсу у Києві

Увечері 20 грудня у Києві почався сильний снігопад. У зв'язку з негодою на дорогах утворилося безліч пробок, через які жителям столиці довелося змінити наземний транспорт на метро, що спричинило затори вже у підземці.

Про це пише "Апостроф".

На вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявки зупинилися майже всі тролейбуси. Вони, як і безліч легкових і вантажних автомобілів, не можуть піднятися на шляхопровід через ожеледицю.


“В автобус уже хтось причалив, чи автобус назад знесло. Посипайок та снігоприбиральної техніки не видно”, – повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.


Водночас мер Києва Віталій Кличко поінформував, що після початку снігопаду на вулиці столиці вийшли близько 300 одиниць спецтехніки КП “Київавтодор”.

За його словами, комунальники обробляють протиожеледними засобами насамперед підйоми та спуски, вулиці з бруківки, мости, тротуари. Кличко пообіцяв, що спецтехніка та комунальники під час снігопадів працюватимуть цілодобово.

Тим часом багато киян через колапс на дорогах спустилися в метро, що викликало затори й там. У соцмережах пишуть, що через погодні умови Київ скували "наземні та підземні пробки". При цьому про дотримання дистанції, звичайно, не йдеться.

Раніше ми писали, що у Києві через снігопад таксисти підняли ціни.