RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Обіцяють все компенсувати: компанія-підрядник пояснила, чому "втомився" Дегтярівський міст

Під час проведення реконструкції одна з балок Дегтярівського мосту втратила стійкість, внаслідок чого стався обвал конструкції.

Про це повідомила компанія-підрядник RDS.

Зазначається, що одна з балок втратила свою стійкість, зачепила частину вже змонтованої конструкції, що призвело до падіння інших 6-ти балок прогонової будови.

Читайте також: У Києві на одному з мостів відкрили розкішну розв'язку: відео

Компанія-підрядник, яка виконує реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу, обіцяє за свій рахунок провести відновлювальні роботи для усунення всіх недоліків.

"Збитків міському бюджету не нанесено. Вартість реконструкції не збільшиться. Роботи виконувалися згідно графіку, однак через необхідність усунення недоліків, термін введення в експлуатацію розв’язки збільшиться на більш пізні строки. Наголошуємо, що відповідальними за виконання робіт на об’єкті є група компаній RDS", - йдеться в повідомленні компанії.

КМДА підтверджує, що усі наслідки інциденту на Дегтярівському мосту власним коштом ліквідує компанія-підрядник RDS. Адміністрація також не уточнює, як компанія, що фігурує у кількох кримінальних провадженнях, зуміла отримати підряд на проведення реконструкції.

За даними YouControl, серед бенефіціарів ТОВ "Ростдорстрой" є мер Одеси Геннадій Труханов. На платформі міститься інформація про те, що RDS фігурує у провадженнях щодо злочинів у сфері господарської діяльності, злочинів проти довкілля та громадської безпеки, а також злочинів у сфері охорони державної таємниці, недоторканності державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації.

Раніше ми розповідали, якими мостами в Києві небезпечно пересуватися.

Вас може зацікавити:

У Києві відремонтували та відкрили для прогулянок "скляний" міст: фото

Віталій Кличко показав, якою буде нова рекреаційна зона на Оболоні з укриттям поруч

Можна їхати: у Києві відкрили Гаванський міст