RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

У київському виші до 8 березня урочисто відкрили туалет: мережа вибухнула жартами, відео

У Києві в одному з університетів керівництво вирішило зробити подарунок жінкам до 8 березня - там помпезно відкрили відремонтований жіночий туалет. Захід супроводжувався виступом ректора, урочистим перерізанням стрічки і бурхливими оплесками.

Про це розповіла журналістка Ірина Наволнєва на своїй сторінці у Facebook.

Про допомогу з ремонтом приміщення жіночого туалету працівниці і студентки Київського державного університету телекомунікацій просили адміністрацію закладу раніше. Вбиральня давно вимагала поліпшення умов.

Ректор університету відреагував і вирішив допомогти, а відкриття туалету приурочив до Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Урочисте відкриття туалету супроводжувалося музикою, святковою промовою ректора і бурхливими оваціями.

Повідомлення про урочисте відкриття туалету викликало жваве обговорення в мережі - українці не шкодували епітетів і метафор для опису свого ставлення до "події".

Як повідомляв "Апостроф", члени шотландського парламенту перші в світі прийняли закон про безкоштовні гігієнічні продукти для жінок. Тепер місцева влада повинна проконтролювати, щоб в туалетах шкіл, коледжів і університетів були доступні безкоштовні тампони і прокладки.