RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Будуть гинути під колесами авто: Геращенко вказав на важливий нюанс в скандалі з "погонею" в Києві

У Дарницькому районі Києва працівник кур'єрської служби доставки їжі, який порушив правила дорожнього руху, проїхавши на червоний сигнал світлофора, на моторолері "відірвався" від патрульних на авто.

Ситуацію в Facebook прокоментував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він зазначив, що водій скутера не тільки міг загинути або втратити здоров'я, а й підвести під кримінальну відповідальність іншого учасника дорожнього руху. Тому патрульні хотіли його зупинити, але через те, що гонитва могла привести до ДТП, вони зупинили переслідування.

Геращенко закликав служби доставки, що використовують моторолери та велосипеди, не наймати на роботу водіїв, які нахабно і зухвало порушують ПДР.

"По-перше, вони будуть гинути під колесами машин. По-друге, вони будуть знищувати ваше майно - моторолери, сумки-термоса. По-третє вони просто не виконуватимуть замовлення, загинувши під колесами авто або потрапивши в ДТП", - написав він .

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві помітили працівника кур'єрської служби з доставки їжі, який доставляв замовлення, добираючись до квартири в багатоповерховому будинку по канату зовні.