RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Метро і маршрутки "забиті", дистанції немає: в Києві масово порушують карантин, фото

У Києві, де з 23 березня введуть найбільш жорсткі обмеження через зростання числа хворих коронавірусною хворобою, у понеділок, 22 березня, продовжує працювати громадський транспорт - столичні маршрутки переповнені, в метро ніхто не дотримується соціальної дистанції.

Відповідні фото опублікували в Telegram-каналі "Политика Страны".

За день до посилення карантину в Києві громадський транспорт продовжує працювати, але із заповненістю не більш 50% сидячих місць. В маршрутках водії не роблять ніяких зауважень щодо порушення заборони. Та ж ситуація і в метро: людей багато, практично всі в масках, але соціальної дистанції ніхто не дотримується.

Як відомо, сьогодні уряд має вирішити, що робити з громадським транспортом в "червоних зонах" карантину. Якщо урядовці не змінять чинні правила, робота транспорту повинна припинитися.

А це означає, що з завтрашнього дня в Києві та Одесі громадський транспорт зупиниться (в обох містах з 23 березня діють обмеження "червоної зони").

Як повідомляв "Апостроф", у Миколаєві з 24 березня вводять жорсткий карантин, який викликаний погіршенням ситуації з COVID-19.