RU  UA

Середа, 2 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.25
НБУ:USD  40.90
Місто

Новини

2 жовтня

1 жовтня

Всі новини

У Києві покарають керівників офісів, які не дотримуються карантин: названа сума штрафу

У Києві почнуть карати керівників офісів, що не дотримуються правил карантину та антікоронавірусних заходів.

Про це йдеться в репортажі телеканалу "Україна 24".

Керівник "Госпродпотребслужби" Києва Олег Рубан в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив, що велика частина офісів в даний час продовжують працювати з повною заполненністью, незважаючи на те, що в столиці діють обмежувальні заходи у зв'язку з поширенням коронавіруса. За словами Олега Рубана, відомство збирається штрафувати таких роботодавців на 34 тисячі гривень.

За словами глави відомства, кілька днів тому в Києві почали ретельну перевірку підприємств і організованих колективів. У більшості офісів регулярно порушують карантинні правила. У відомстві зазначили, що у разі виявлення подальших випадків порушення карантинних заходів, вся інформація буде передана правоохоронним органам.

З 5 квітня в Києві, крім обмежень "червоної зони", будуть введені додаткові. Повідомляється, що громадський транспорт буде доступний тільки за перепустками. Обмеження діятимуть як мінімум до 16 квітня.

Як писав "Апостроф" раніше, Київ вводить більш строгі обмеження карантину з 5 квітня, які триватимуть щонайменше до 16 квітня.