RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Заміна суспільному транспорту: що можна недорого купити в Києві на час локдауна

Посилення карантинних заходів стало справжнім випробуванням для киян. Багато хто просто не знає, як дістатися до роботи чи забрати дитину зі школи. Навіть у власників авто з'явилися проблеми - постійні пробки на столичних дорогах. На чому можна пересуватися в Києві в умовах локдауна.

Список публікує bigmir.net

Електросамокат

Це засіб пересування підійде тільки тим, хто планує їздити в центральній частині Києва. Електросамокат коштує приблизно 10-20 тисяч грн. Можна також орендувати його.

Велосипед

Якщо ви в хорошій фізичній формі, можна використовувати велосипед. Маршрут повинен містити мінімум спусків і підйомів. Мінімальна ціна на новий двоколісний 100 доларів.

Авто з попутниками

У Києві зараз справжній бум сервісів для пошуку попутників. Вони дозволяють водіям і пасажирам об'єднатися в цей нелегкий час. Потрібно просто знайти водія, який їздить по одному і тому ж маршруту кожен день.

Таксі

Дорого і довго. По-перше, таксисти підвищили ціни на проїзд через закриття громадського транспорту. По-друге, Київ щодня стоїть в пробках по тій самій причині і добиратися буде складно. Таксі - крайній випадок.

Мотоцикл або скутер

Тут вже потрібні водійські права. На сайтах з оголошеннями можна знайти скутери і по 300 доларів в робочому стані (просто на період карантину).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Антимонопольний комітет України розслідує різке зростання цін на послуги таксі в Києві 5 квітня.