RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Терпець урвався": у Києві "герої парковки" не на жарт розлютили людей, фото

У Дніпровському районі Києва помітили помітили водіїв, які регулярно паркуються на тротуарах. Матері з колясками скаржаться, що не можуть проїхати під час прогулянки.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

На Дарницькому бульварі, 5 місцевим мешканцям ніде паркуватися, тому вони регулярно кидають свої авто вздовж тротуарів. Такі витівки заважають не тільки простим перехожим, але матерям з колясками, які змушені заїжджати з дитиною на зелену зону.

"Бракує непристойних слів висловити негатив. Як вплинути на таких водіїв, проїжджаючи з коляскою? "Мазда" залишила стільки місця для коляски, що задніми, більш широкими, колесами потрібно їхати по газону! Зате дзеркала закрила, щоб не зачепити нікого. Терпець урвався. Наступного разу я випадково її зачеплю", - пригрозила одна з жінок.

Нагадаємо, в Києві постійно потрапляють на фото "герої парковки", які паркують свої авто таким чином, що перекривають рух громадського транспорту і шкодять рослинності в зелених зонах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в столиці інспектори продовжують проводити перевірки, щоб штрафувати за неправильне паркування.