RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На Київ обрушаться потужні зливи, шквальний вітер і град: коли припиниться негода

Київ продовжують заливати дощі. Синоптики розповіли, чи проясниться небо до кінця травня і коли очікувати град в столиці.

Про це свідчать дані Sinoptik.

У середу, 26 травня, незважаючи на ясну ніч, ранок у Києві не буде безхмарним. Хмари займуть своє місце під сонцем і не залишать його до самого вечора. З самого ранку буде йти дощ. Вдень він може ослабнути, але до вечора знову набере силу. В цей день очікується град діаметром 6-19 мм, гроза, а також короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м / с

У четвер, 27 травня, з ранку і до самого вечора небо буде приховано за хмарами. Вранці очікується дощ. Після полудня він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.

У п'ятницю, 28 травня, хмарна погода буде триматися в Києві до самого вечора. Дощ буде йти вночі, але ще до настання ранку закінчиться. У другій половині дня він відновиться, хоч і з меншою силою, і буде йти до пізнього вечора.

У суботу, 29 травня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі йтиме невеликий дощ. Вранці він посилиться, але до вечора повинен припинитися.

У неділю, 30 травня, чисте небо вдень зникне за хмарами, але до вечора погода в Києві знову проясниться. Вночі та вранці опадів не очікується. Днем буде йти дощ, але ближче до вечора він закінчиться.

У понеділок, 31 травня, о блачная погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою буде погода в Україні влітку.