RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Київ насувається 31-градусна спека: синоптики назвали дати

До кінця червня повітря в Києві прогріється до 31 градуса. Синоптики прогнозують небезпечну спеку і рекомендують одягати головні убори під час прогулянок.

Про це свідчать дані сайту Sinoptik.

Так, в середу, 16 червня, незважаючи на те, що вранці небо у Києві було вкрите хмарами, вечір, як і день, буде ясним і безхмарним. Без опадів. Температура повітря - від 19 до 27 градусів.

У четвер, 17 червня, я сная погода очікується в Києві вранці і ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, але ненадовго. Без опадів. Температура повітря - від 18 до 28 градусів.

У п'ятницю, 18 червня, небо буде ясним до самого пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря - від 18 до 27 градусів.

У суботу, 19 червня, у тром небо в Києві буде ясним, і залишиться таким майже весь день, але ввечері його все ж затягнуть хмари. Без опадів. Температура повітря - від 19 до 28 градусів.

У неділю, 20 червня, в Києві ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Без опадів. Температура повітря - від 19 до 27 градусів.

У понеділок, 21 червня, о блачная погода буде триматися в Києві до самого вечора. Без опадів. Температура повітря - від 20 до 30 градусів.

У вівторок, 22 червня, на протязі всього дня буде стояти хмарна погода. Без опадів. Температура повітря - від 21 до 31 градуса.

У середу, 23 червня, в Києві хмар на небі НЕ буде тільки в досвітні години, а з ранку й до самого вечора збережеться похмура погода. Без опадів. Температура повітря - від 21 до 31 градуса.

У четвер, 24 червня, у тром небо в Києві буде ясним, а вдень покриється хмарами, які не зникнуть до завершення дня. Практично весь день пройде без опадів, тільки до вечора може розпочатися дрібний дощ. Температура повітря - від 21 до 30 градусів.

У п'ятницю, 25 червня, у тром небо в Києві буде ясним, а вдень покриється хмарами, які не зникнуть до завершення дня. Ніч і ранок пройдуть без опадів. Вдень очікується невеликий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря - від 21 до 29 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, якою буде погода в Україні до кінця червня.