RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Де відпочити в Києві: названо кращі пляжі для відпочинку

В Україну прийшло справжнє літо, і на вихідних кияни традиційно будуть відпочивати на пляжах, але ось купатися в Дніпрі - не рекомендують. На думку представників Держпродспоживслужби - в воді занадто багато хімічних речовин і бактерій.

"Апостроф" розповідає про кращі пляжі столиці.

Троєщина

Два роки тому там облаштували акваторію площею 1,7 га, очистили дно і завезли пісок. Цей пляж дуже популярний серед жителів лівобережної частини столиці, за порядком стежать лайфгарди. Для зручності відпочиваючих в зоні відпочинку облаштували місце для пікніків. Пляж обладнаний туалетами, доріжками для літніх людей і людей з особливими потребами. Крім того, є спортивний та дитячий майданчики.

Веселка

Пляж знаходиться на Микільській слобідці, на затоці Десенка. Він був оновлений в 2017 році - розчистили прибережну смугу і завезли пісок. У зоні відпочинку встановлені навіси і обладнана необхідна інфраструктура для маломобільних груп населення. Бонусом йде неймовірний вид на столицю - прямо з пляжу можна насолодитися панорамою Києво-Печерської лаври і Печерських пагорбів. Поруч є безкоштовний скейт-парк і кілька дитячих майданчиків.

Дитячий

Поруч з Венеціанським мостом на обгородженій території в Гідропарку розташований чудовий пляж для відпочинку з дітьми. Він обладнаний роздягальнями, фонтанчиками з питною водою і туалетами. Є можливість оренди лежаків і парасольок. Вода на пляжі швидко прогрівається, а вхід в неї пологий. Навколо пляжу - багато кафе і ресторанчиків.

Як повідомляв "Апостроф", з неділі, 20 червня, в Україну прийде справжня літня спека.