RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Бізнес "кришують" бандити: водій розповів, як в Києві заробляють на парковках

Водій розповів про махінації з "паркувальними трендами" в Києві і бандитів, які "кришують" працівників парковок.

Про це повідомляє "Київ Оперативний"

У понеділок, 21 червня, чоловік приїхав в парк і припарковаться вирішив навпроти червоного корпусу КНУ ім. Шевченко. Там працював паркувальник, який, на думку водія, більше нагадував бездомного. Йому допомогли заїхати на місце.

"Варто зазначити, що допомоги ніхто не потребував, так як це проста ситуація, коли один автомобіль виїжджає, а другий заїжджає на його місце", - пише чоловік.

Коли вони припаркувалися, паркувальник почав випрошувати у водія гроші за послугу, але той йому відмовив.

"Через 2 години, повернувшись до машини, я помітив серйозну подряпину на задньому правому крилі. Гроші за це пошкодження я отримаю за умовами страховки, але паркувальник залишиться безкарним і продовжить таким же чином карати тих, хто дозволить собі просто запарковаться на вулиці, не давши йому "на каву".

У страховій компанії водієві сказали, що поліція, швидше за все, не буде займатися такою дріб'язковою справою.

"Після невеликого пошуку в мережі стає ясно, що краще його не чіпати, так як їх всіх кришують бандити і це може спричинити за собою інші неприємності", - пише чоловік, не уточнюючи, які саме це бандити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві на фото потрапив "герой парковки", який перекрив відразу дві стежки для пішоходів. Місцеві жителі скаржаться, що з коляскою таким чином вони не проїдуть.