RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві змінили графік роботи центру вакцинації проти COVID-19

На цьому тижні Центр вакцинації від коронавірусу в Києві буде працювати чотири дні поспіль: у четвер і п'ятницю, а також в суботу та неділю з 10:00 до 17:30.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

За словами заступниці голови КМДА Анни Старостенко, вакцинація так само буде проходити по запису в додатку "Дія" або на порталі Helsi.me.

"Ми постійно аналізуємо хід прищеплювальної кампанії і на цьому тижні пропонуємо такий графік роботи: з четверга, 24 червня, до неділі, 27 червня, повний робочий день - з 10:00 до 17:30. Вакцинація буде проходити за попереднім записом через додаток "Дія" та портал Helsi.me ", - говорить Старосенко.

Крім того, чиновниця повідомила, що 17 червня в Києві, як і в Україні, вакцинована рекордна кількість людей (майже 14 тисяч осіб). Всього ж в Центрі вакцинації від коронавірусу на базі МВЦ вакцинували майже 20 тисяч людей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Міністерстві охорони здоров'я України відповіли на найпоширеніші питання про вакцинацію проти COVID-19. Вони стосуються дотримання термінів між отриманням першої і другої дози щеплення.