RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Холодно, мокро і з грозами: актуальний прогноз погоди в Києві на тиждень

З 30 серпня по 5 вересня в Києві очікують дощі і похмуру погоду. До кінця тижня можливе прояснення.

Про це свідчать дані сайту Sinoptik.

У понеділок, 30 серпня, протягом всього дня погода буде похмурою. Вночі йшов дощ c грозою, вранці - дощ. У другій половині дня на якийсь час опади припиняться, а ввечері може піти дощ c грозою.

У вівторок, 31 серпня, до світанку небо буде вкрите хмарами, але вже вранці вони пропадуть, і весь день буде стояти ясна погода. Вночі очікується дощ. До ранку він закінчиться і більше опадів не передбачається.

Фото: Скрін з сайту Sinoptik

У середу, 1 вересня, хмарний день і похмурий вечір прийдуть в Києві на зміну ясному ранку. До опівдня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ c грозою, який до вечора повинен закінчитися.

У четвер, 2 вересня, ранок і день будуть хмарними, і тільки вечір порадує ясним небом. Вранці та вдень очікується дощ, який закінчиться ближче до вечора.

У п'ятницю, 3 вересня, ранок і вечір в Києві будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів.

Фото: Скрін з сайту Sinoptik

У суботу, 4 вересня, день буде хмарним - з самого ранку небо покриється хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У неділю, 5 серпня, майже весь день в Києві погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до киянин опублікував в Мережі чаруючі фото блискавки, яку він встиг сфотографувати над столицею.