RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

29 вересня

Всі новини

Рух мостами паралізований: Київ скували пробки вранці 4 листопада, карта

Станом на ранок понеділок, 4 листопада, на вулицях Києва утворилися пробки як на лівому, так і на правому березі.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Утруднений проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, Північному мосту, вул. Братиславська, бульварі Перова, а також між станціями метро "Чернігівська" та "Лівобережна" та на мосту Патона. Важко проїхати проспектом Соборності та проспектом Миколи Бажана, біля станцій метро "Осокорки", "Позняки". Великий затор утворився на вул. Петра Радзіна.

Правий берег

Утруднений проїзд на Софіївській Борщагівці та Кільцевій дорозі. Водії стоять у пробці на вулиці Вадима Гетьмана, поблизу метро "Сирець" та на проспектах Леся Курбаса та Любомира Гузара (у бік центру). Затор спостерігається на проспекті Валерія Лобановського, ближче до вул. Володимира Брожка. Автомобілям важко проїхати біля станцій метро "Житомирська", "Нивки" та "Святошин". Великі затори утворилися на Оболоні: вул. Кирилівська, вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка (біля Куренівського парку) та на проспекті Степана Бандери.

Центр

Трохи утруднений рух транспорту на проспекті Перемоги. Затор традиційно утворився на вул. Жилянська. Невеликі затори спостерігають на Набережно-Хрещатицькій, Набережному шосе і Парковій дорозі. Довга пробка утворилася біля станції метро "Арсенальна".

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому у Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.