RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Можна отримувати до 85 тисяч на місяць: най­оплачуваніші професії у Києві

Найбільшу зарплатню в Києві отримують робітники в IT-сфері. Внизу рейтингу знаходяться вчителі, яким платять на рівні прибиральників.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на дані з сайту Work.

Середня зарплата по Києву складає 18 тисяч грн. Найбільше отримують в IT-сфері - до 85 тисяч гривень.

"Серед високооплачуваних посад перебувають Ruby on Rails програміст – 85 тис. грн, .Net-програміст – 80 тис. грн, C++ developer – 75 тис. грн, Java developer – 72,5 тис. грн, Angular-розробник– 70 тис. грн", - повідомляє ЗМІ, посилаючись на дослідження даних на популярному в Україні сайті з працевлаштування.

Так, за інформацією видання, в столиці близько 40 тис грн отримують ортопеди, ріелтори, Front-end програмісти, стоматологи, брокери, спеціалісти з інформаційної безпеки та автомаляри. Близько 30 тис грн щомісяця заробляють автомеханіки, гейм-дизайнери та тестувальники.

Журналісти, ветеринари, адвокати та оператори call-центру отримують близько 15 тис грн.

Найнижчу зарплату мають вахтери (7,5 тис. грн), а трохи вищу - оператори квест-кімнат. По 10-12 тис грн заробляють посудомийниці, покоївки, вчителі, охоронці та помічники юристів.

Раніше "Апостроф" повідмоляв, що Україна посіла 25 місце з 64 країн у міжнародному рейтингу з динаміки зростання мінімальної зарплати за 2021 рік.